bob cafea kindel caffe
CINE SUNTEM

Povestea Noastră

cafea italiana artizanala
cafea artizanala brasov
despre kindel caffe
ramura de cafea
Kindel Caffè este un brand românesc, născut din pasiunea de a bea espresso și prin descoperirea unui colț de Rai din nordul Italiei, acolo unde o familie cu o tradiție de peste 70 de ani procesează și ambalează, în mod artizanal, cele mai bune boabe de cafea din lume.
fondatori kindel caffe
simbol floare cafea
ceasca cafea Kindel

Suntem Cătălin și Mihai, prieteni buni, fondatorii Kindel Caffè, afacere pe care ne-am hotărât să o facem după ce am descoperit cafeaua Omkafè în urma mai multor concedii petrecute împreună în nordul Italiei, în localitatea Riva del Garda, zona Trento.

Fiind iubitori de espresso, ne-am îndrăgostit de Omkafè iremediabil, descoperindu-i de la an la an, tot mai mult, aromele și intensitățile, cunoscându-i proprietarii, dar și istoria/povestea.

fondator kindel caffe
simbol frunza cafea
simbol frunza de cafea

Ne-am spus de mai multe ori că trebuie să aducem Omkafè în România, să afle de ea și alți iubitori de cafea, care vor să simtă arome și intensități deosebite, iar în anul 2020 am făcut-o.

Ne-am înțeles cu proprietarii Omkafè și am devenit distribuitori autorizați în România sub denumirea de Kindel Caffè.

De unde Kindel Caffè?
Kindel, de la Kinga și Delia, surori, partenerele noastre de viață, iar Caffè (în limba italiană) de la pasiunea pe care o avem pentru cafea.

Ce am realizat până acum

8
selecții variate de cafea aduse în portofoliu, pentru toate gusturile
1000+
de iubitori de cafea au aflat și s-au îndrăgostit de Omkafè
29
de firme/birouri au ales să se bucure zilnic de cafeaua noastră
VEZI TOATA gAMA DE CAFEA